ЕДУКАЦИЈА
NEXANS регионалниот тренинг-центар во Македонија ве повикува на специјалистичка обука за Проектанти и инсталатери на компјутерски мрежи и телефонија и мрежи со оптички влакна

NEXANS CABLING SOLUTIONS EXPERT
LEVEL CERTIFICATION

Специјалистичката обука опфаќа детални теоретски и практични предавања и вежби со цел учесниците целосно да се запознаат со сите важни сегменти на денешните локални мрежи креирани преку бакарни и оптички кабли, како и проектирање на структурен кабелски систем согласно со стандардот ISO/IEC 11801. Со обуката ќе бидат опфатени и компонентите на Nexans кои се наменети за креирање на бакарни и оптички мрежи.

Учесници на специјалистичката обука може да бидат сите заинтересирани без разлика на стручната подготовка (ВСС, ССС, ВШС). Секој учесник по успешно положениот финален тест се стекнува со меѓународен сертификат на англиски јазик издаден од NEXANS. Обуките се одржуваат во просториите на КАБТЕЛ. Наставата е на македонски јазик, водена од меѓународен тренер во согласност со стандардите ISO/IEC 11801 за структурно каблирање.

ПРОМОТИВНА ЦЕНА

ЗА СТУДЕНТИ И НЕВРАБОТЕНИ

Network World Middle East Awards 2013
Structured Cabling Vendor of the Year 2013

КОНТАКТИРАЈТЕ НÉПорака

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ НА:

(t) 02/310 3258
(e) nexans@kabtel.com.mk
(w) www.kabtel.mk
ПОЧЕТНА | ПАРТНЕРИ | WE MAKE IT WORK | KASPERSKY МРЕЖА | ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ | ЕДУКАЦИЈА | КОНТАКТ
Copyright © KABTEL Co., Ltd. 2001-2018. Сите права се задржани.